Vi opfylder vores fundamentale klimaforpligtelse

Vi  rydder op efter os selv. E-handelsleverancer har et CO2-fodaftryk, produktion og levering. Derfor støtter vi førende virksomheder, der fjerner CO2 fra luften. Vi støtter med et beløb hver måned.

Sammen har deltagende virksomheder ... Fjernet tusindvis af ton CO2 fra atmosfæren Leveret klimaneutral forsendelse på mere end ti millioner ordrer Sådan fungerer det: For hver ordre vi modtager, bruges en formel til at beregne de estimerede forsendelsesemissioner. Baseret på disse skøn går en del af vores indtægter til CO2-fjernelsesvirksomheder, der er blevet vurderet af videnskabsfolk fra Carbon Direct. Disse virksomheder bruger de penge til at fjerne den mængde CO2, vores forsendelser har skabt. Eventuelle ekstra midler går til yderligere udvikling af teknologier til CO2-fjernelse.

Lad os møde nogle af virksomhederne, der fjerner vores forsendelsesemissioner.

.

Heirloom

Heirlooms direkte luftfangstteknologi forbedrer processen med carbonmineralisering. Heirlooms teknologi øger hastigheden, hvormed naturligt forekommende mineraler fanger CO₂, i stedet for at bruge energiintensive blæsere til at suge luft ind.

Video preview unavailable in editor.
 

Remora

Remora fanger CO₂ fra lastbilens udstødningsrør, mens de kører, med CO₂ bestemt til langtidsopbevaring.

Video preview unavailable in editor.
 

Charm

Charm fanger CO₂ ved hjælp af planteaffald, omdanner det til en stabil, kulstofrig væske og opbevarer det sikkert dybt under jorden - uden for rækkevidde af skovbrande og jorderosion.

Video preview unavailable in editor.

 

 

Et udvalg af links til  firmaer, vi støtter via Planet,